Preț ședință


Banii în psihoterapie au o importanţă majoră; ei fac parte din contract. Dacă clientul plătește, acest proces poate fi numit psihoterapie. Atunci va fi clar cine și pentru ce este responsabil, cine plătește – cine primeşte. Plata clarifică acest proces și oferă calitate psihoterapiei.

Banii – sunt doar un instrument și nimic mai mult. Prețul este oferit pentru timpul acordat clientului. Cu ce se umple acest timp?

Cu însăși procesul psihoterapeutic.

Este un schimb corect între a da și a primi; unul oferă, celălalt plătește. Asumându-mi responsabilitatea pentru procesul psihoterapeutic, vă ajut în acelaș timp să vă atingeți obiectivele stabilite.

Prefer să stabilim suma pe ședință după ce are loc prima întâlnire.

Prețul psihoterapiei va depinde de locurile disponibile, numărul de ședințe și acuratețea cu care doriți să vă prezentați și nu în ultimul rând, în funcție de complexitatea problemei.

Costul unei ședințe de psihoterapie în Timișoara

  • de la 150 lei pentru ședința individuală de psihoterapie
  • de la 250 lei pentru ședință cuplu/ familie
  • de la 300 lei pentru ședință /persoane aflate sub medicație pe termen nedeterminat sau/ pentru persoane cu cetățenie străină
  • de la 70 lei pentru ședințe consiliere de grup

Durata ședințelor și frecvența întâlnirilor

Programările pentru ședințe pot fi solicitate online  (confirmate telefonic) sau telefonic la numarul 0740181297. Este important să păstrăm o durată a consultației aproximativ egală pentru toate ședințele, astfel încât să puteți interioriza schema lor temporală.

De obicei o ședința durează 50-60 de minute, însă dacă tu ai o nevoie specială putem stabil împreună durata fiecărei ședințe, fără a depăși însă 2 ore. Ședințele de terapie individuală se desfășoară o dată pe săptămână, în cazuri excepționale, de două ori pe săptămână.

Terapia de familie (copii și părinți) și terapia de cuplu pot presupune între 1-3 ședințe/săptămână în funcție de caz. După atingerea obiectivelor propuse sunt recomandate câteva ședințe la o durată mai mare de timp „fllouw-up”.

Aceste ședințe vor avea ca scop menținerea rezultatelor obținute în terapie, stabilizarea valorilor comportamentale dobândite și a abilităților de a face față eventualelor recăderi.

Atenție! E indicat sa ajungeți la ora stabilită pentru a profita la maxim de timpul pe care îl avem la dispoziție.

Prețul consultațiilor
Orice consultație trebuie să facă obiectul unei plăți. Într-adevăr, așa cum spune proverbul ,, Ceea ce nu costă nimic nu valorează nimic!‘‘ Ora de psihoterapie are un preț fix stabilit la începutul terapiei, dacă se dorește prelungirea orei se plătește ca atare.

Contramandarea unei ședințe de către client va fi acordată prin înștiințare înainte cu 24 ore pentru ședințele individuale, în sens contrar se va achita tariful ședinței la următoarea întâlnire.

De ce? Pentru că în acestă ora o altă persoană poate beneficia de susținerea și ajutorul psihoterapeutului și, dacă nu anunțați din timp, acest lucru devine dificil. Sunt astfel două persoane care stau, psihoterapeutul dumneavoastră și o altă persoană care a fost amânată sau chiar refuzată pentru că nu era o oră liberă în acea zi. Respectați ca să fiți respectat!

În cazul ședințelor de consiliere de grup, tarifele se achită indiferent de participare.
Singura excepție o reprezintă cazurile în care nu puteți ajunge datorită unor evenimente independente de voința dvs. (evenimente neprevăzute sau unor probleme personale, sau dacă Dvs. sau o persoană care se afla în responsabilitatea Dvs. are probleme de sănătate).