Despre Tăbîrță Angela – psiholog, psihoterapeut în Timișoara


Tăbîrță Angela – psiholog, psihoterapeut în Timișoara

Sunt psiholog, psihoterapeut autonom specializat în terapii ericksoniene și hipnoză clinică, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu drept de liberă practică. Formarea profesională în Terapie Familială și de Cuplu Timișoara . Cu experiență de muncă în domeniu de peste zece ani, ofer servicii de psihoterapie în cadrul cabinetului din Timișoara, iar pentru cei care nu sunt în Timișoara putem stabili ședințe online.

Tot ce îmi doresc atuci când lucrez cu o persoană este să pot „să-i luminez lumea sa interioară”, să o ajut să-și recapete energia și putrea de a deveni o persoană adaptată, să o ajut să-și găsească prin experiență propie forțele și resursele interioare atât de necesare pentru o viață fericită și pentru o relație armonioasă cu sine și cu mediul înconjurător.

Rolul meu este să vă ajut să găsiți resursele și capacitatea de a ieși din situații dificile.  Veți primi feedback-ul necesar care vă va ajuta să treceți cât mai ușor peste provocările care au apărut în viața dumneavoastră.

Cred că cel mai bine putem înțelege o persoană numai atunci când suntem conectați la propriile sale nevoi și la propriul său punct de vedere. Crizele și evenimentele traumatice le putem considera drept o etapă de tranziție în dezvoltarea  pe care o traversăm cu toții, unii mai bine alții mai puțin bine.  Din păcate orice problemă de ordin psihologic nerezolvată la timp, dezvoltă de multe ori o criză și mai complexă la nivel emoțional și psihosomatic. În practica mea profesională folosesc metode și tehnici complementare pentru a oferi o abordare adaptată nevoilor fiecărui client. Sunt flexibilă și îmi adaptez planul terapeutic nevoilor fiecărui client. Lucrez cu multă înțelegere și empatie, mă gândesc în primul rând la persoana din fața mea.  De aceea creez o atmosferă plăcută, în care veți fi protejat de confidențialitate, iar acest lucru vă va ajuta să vă deschideți fără frica de a fi judecat.

Credința mea profundă este că „există o cale de ieșire din orice situație”. Chiar dacă viața nu ne oferă de fiecare dată posibilități, uneori este mai sănătos să ne schimbăm atitudinea față de situație. Iar dacă simțiți că vă pierdeți obiectivele și nu puteți găsi altele, poate că aveți nevoie de ajutorul unui psiholog calificat.

Problema ta este doar reversul unei vieți fericite. Pentru a găsi intrarea potrivită situație tale, poți cere ajutorul unui psiholog bun.

Dacă simțiți că vă este greu să faceți față de unul singur provocărilor vieții – nu ezitați! Cereți ajutor!

Atestat de Colegiul Psihologilor din România, specializat în Psihoterapia Ericksoniană şi Hipnoză Clinică, cod RUP06865

Formare în hipnoză clinică, terapie ericksoniană şi tehnici de relaxare sub egida Asociaţiei Române de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană, acreditată de Federaţia Română de Psihoterapie (FRP), de Colegiul Psihologilor din România (CPR) şi de Asociaţia Europeană de Hipno-Psihoterapie (EAHP).

  • Membru al Colegiului Psihologilor din România.
  • Membru al Asociaţiei Române de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană.
  • Membru al Federaţiei Române de Psihoterapie.

Angela Tabita Psiholog Timisoara

Formare profesională continuă

2019- workshop ,, Abordări moderne în terapia de cuplu ”

2019- workshop ,, Infidelitatea în cuplu-tehnici de intervenție psihoterapeutică ”

2019- Formarea profesională în Terapie Familială și de Cuplu Timișoara

2019-curs ,,Problematica cuplului și a familie în societatea modernă ”

2017-curs ,,Autocunoașterea și dezvoltarea personală adleriană pentru psihoterapeuti ”

2017 -conferință ,, Glasurile tăcerii, abuzul sexual în copilărie și consecințele sale în viața adultă ”

2015- curs ,, Cuplul în impas. Reconstruirea încrederii și intimității. Evaluare și intervenție terapeutică”  Psihoterapie Experiențială a Unificării

2015 – conferință ,, Trauma complexă și tulburările disociative: elemente clinice de evaluare și terapie”

2013 – conferință Internațională de Hipnoterapie Ericksoniană ,,Integrare și diversitate în hipnoterapia Ericksoniană”

2009 – curs ,, Pregătire teoretică și practică în hipnoza clasică și hipnoza cognitiv-comportamentală”  formator : Jon Beilby, BSc(Hons), DipEd, CertEdMan, ADHP(NC), ECCH, ECP,MNRHP

2008 –  course in ,,Fundamentals of Co-Counselling” facilitated by Profesor Peter J.Hawkins, Ph.D

2008 – course in ,, Hypnotherapy with children hypnotherapy & pain ”  facilitated by Profesor Peter J.Hawkins, Ph.D

2007 – course in ,, Hypnosis and stress”  facilitated by Profesor Peter J.Hawkins, Ph.D

2006 -2007 program de master ,,Management Educațional” din cadrul Universitații ,, Aurel Vlaicu ” Arad

2006 – curs ,,Efectul abuzului fizic, sexual și emoțional și al intimidării” susținut de  E.S.P. Pieters-Korteweg, M.D.

2006 – curs ,,Grup de terapie” susținut de Dl. S.B. Adeney, Terapeut sistemic NVRG și de Dl.C.C. Robbemond.