Nu-mi place de cel care ma place


Nu-mi place de cei care mă plac. Iar cei care îmi plac mie, nu le sunt eu pe plac –  o expresie foarte răspândită în deosebi în rândul femeilor. Întradevăr o temă de discuție.

Ce ne atrage atenția în acest caz. Trebuie să recunoaștem că în asemenea situații există o cazuistică reală : bărbații sunt mai puțini decât femeile, o rată medie între bărbați și femei este de doi la unu.  Deci două femei concurează pentu a atrage atenția unui bărbat. Este trist dar adevărat. Acest lucru trebuie luat ca atare sau drept fapt.

Și trebuie să ne gândim ce putem face pentru dumneavoastră în această situație ?

În primul rând. Dacă  aveți un cerc larg de prieteni și cunoscuți, dacă fregventați acel cerc și întâlniți persoane interesante și de calitate veți reuși mult mai ușor  să atrageți atenția acelor bărbați care vor fi pe placul dumneavoastră. Cu cât cercul de cunoștințe este mai mic cu atât va fi mai dificilă alegerea. Prin urmare una din sarcinile importante pe care le aveți de îndeplinit va fi  extinderea cercului de cunoștințe.

În al doilea rând. Unele fete deși vorbesc despre stima de sine scăzută în realitate își supraestimează atractivitatea.  Atunci când există o stimă de sine adecvată,  orice fată va înțelege că își va putea alege un partener din cercul ei de inters și care îi va atrage atenția. În cazul în care nu există altă variantă trebuie să o alegem pe cea mai bună dintre toate.

– Putem să nu facem nici o alegere?

– Sigur, se poate.

Dar împăcați-vă cu ideea că, deocamdată veți fi singură și că va trebui  în curând să vă schimbați cercul de prieteni dacă doriți ca în jurul dumneavoastră să apară bărbați de calitate. Cu siguranșță astfel de bărbați există.

De multe ori însă parcă nu ați dori să vă întâlniți cu acea persoană care nu pare a fi alesul dumneavoastră.

Ce ar trebui să faceți în acest caz?

În acest caz totuși ar fi bine să mergeți la întâlnire, să nu stați acasă. Dacă totuși vă doriți să construiți o relație pozitivă cu un bărbat.

Putem numi acest lucru exercițiu pentru crearea viitoarelor relații fericite. Antrenamentul este necesar în orice activitate, dacă ieșiți la dansuri sau la bar acest lucru vă va aduce experiența necesară.  În plus veți învăța să comunicați, să purtați o discuție interesantă, să nu vă supărați și să oferiți atenția necesară celuilalt.

În cazul acesta nu este vorba nici despre sex și nici despre căsătorie  este vorba despre acumularea experienței în comunicare și relaționare.

Experimentați deocamdată cu acea persoană care pentru dumneavoasrtă este o persoană plăcută.

În al treilea rând, este atunci când alegeți la nesfârșit. Drept regulă, matimaticienii au studiat de mult acesă problemă rezolvarea ei este următoarea: imaginții-vă  suma pretendenților posibili și împărțiți la trei. Numărul dat – va fi numărul acelor persoane pe care le-ați putea refuza. După aceia puteți să-l alegeți pe oricare care este mai bun decât cel din trecut. Ați înțeles. În orice caz trebuie să vă străduiți să aveți cât mai mulți pretendenți.

În princiu acesta este lucru cel mai important. Analizați expresia ,, Nu-mi place de cel care ma place” acceptați că este vorba despre o problema.

Priviți-vă dintr-o parte, analizați-vă, ar fi util să vă consultați cu persoane inteligente sau avizate. Și conștientizați ce aveți  de schimbat sau îmbunătățit pentru a deveni o persoană tot mai atrăgătoare. Probabil că nu va-ți definit în totalitate feminitatea, și nu vă puteți deocamdată numi o femeie de elită. Gândiți-vă cu ce ar trebui să începeți ca să vă ridicați prețul și  ce ar trebui să faceți pentru a atage admirația celor din jur.

Dacă credeți că insuccesul este din cauza fricii de a întemeia o familie și fuga de greutăți și neplăceri, are sens să formulați clar că acesta este impedimentul meu real. Iar în continuare vă puneți drept scop să vă schimbați părerea despre familie. Puteți scrie o compunere,, Viitorul meu într-o familie fericită. ”

 

Sursa – http://www.psychologos.ru

Traducere și adaptare , Angela Tăbîrță